Rýžový nákyp se švestkami zpět

Ingredience:
rýže2 hrnkyrýžové mléko4 hrnkykokosové mléko1/2 hrnku
švestky dle potřebyrozinky dle potřebystrouhaný kokos dle chuti
skořice špetkakokosový olej trochuagávový sirup dle chui
rýže 2 hrnky, rýžové mléko 4 hrnky, kokosové mléko 1/2 hrnku, švestky dle potřeby, rozinky dle potřeby, strouhaný kokos dle chuti, skořice špetka, kokosový olej trochu, agávový sirup dle chui

Příprava

Rýžový nákyp můžeme servírovat jako hlavní jídlo nebo také jako moučník. Jelikož děti milují sladké, tímto obědem je jistě dostanete.

V rýžovém mléce se skořicí jsem uvařila doměkka rýži. 
Do uvařené rýže jsem vmíchala rozinky, kokos a ještě trochu skořice (podle chuti osladit sirupem).
Do kokosovým olejem vymazané zapékací mísy jsem dala polovinu rýžové směsi, pokladla švestkami a zakryla druhou polovinou rýžové směsi. Vše jsem zalila ještě kokosovým mlékem, posypala kokosem a hurá do trouby
180°C, přibližně 30 minut.

2014-11-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI