Salát s kuřecím masem zpět

Na maso:
kuřecí prsa200 gkvalitní sojová omáčka1 lžičkaworcestrová omáčka1 lžička
koření Čarodějka2 lžičkyolivový olej2 lžícepomerančová šťáva2 lžíce
solamyl2 lžičky
Na salát a zálivku:
směs listových salátů (čekanka, ledový salát, rukola...)150 gpomeranč kousektekutý med1 lžíce
pomerančová nebo citronová šťáva2 lžícesůl špetkačerstvě mletý pepř špetka
olivový olej2 lžíce
kuřecí prsa 200 g, kvalitní sojová omáčka 1 lžička, worcestrová omáčka 1 lžička, koření Čarodějka 2 lžičky, olivový olej 2 lžíce, pomerančová šťáva 2 lžíce, solamyl 2 lžičky, směs listových salátů (čekanka, ledový salát, rukola...) 150 g, pomeranč kousek, tekutý med 1 lžíce, pomerančová nebo citronová šťáva 2 lžíce, sůl špetka, čerstvě mletý pepř špetka, olivový olej 2 lžíce

Příprava

Saláty miluje asi každý, i když u našich protějšků většinou platí, čím víc "zelenýho", tím více masa. Jak to máte doma vy? Pro zklidnění hladového žaludku, který kouká hladovýma očima, můžete opéct třeba křupavou bagetku, jako přílohu.

Maso nakrájíme na větší kousky, přidáme ingredience na marinádu, řádně promícháme a necháme minim, hodinu odležet. Pak na trošce rozpáleného oleje restujeme z obou stran 7 minut. Podle potřeby dosolíme. 
Suroviny na zálivku prošleháme metličkou. Na talíř dáme salát, přelijeme zálivkou, přidáme maso a kousky pomeranče. Můžeme zakápnout balsamikovým krémem. Podáváme s rozpečenou bagetkou.

2015-04-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI