Salát s medovou pancettou a granátovým jablkem zpět

Ingredience:
salát (druh je na vás, může být i mix)150 ggranátové jablko1 kspancetta8 - 10 plátků
cherry rajčata10 - 12 kssýr feta1 balenímed1 lžíce
balzamikový ocet2 - 3 lžíceolivový olej4 lžícešťáva z citronu dle chuti
sůl špetkapepř špetka
salát (druh je na vás, může být i mix) 150 g, granátové jablko 1 ks, pancetta 8 - 10 plátků, cherry rajčata 10 - 12 ks, sýr feta 1 balení, med 1 lžíce, balzamikový ocet 2 - 3 lžíce, olivový olej 4 lžíce, šťáva z citronu dle chuti, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

U salátů zkouším všechny možné kombinace a musím říct, že tato je asi zatím chuťově nejzajímavější, také ho zkusíte? 

Salát omyjte a nechejte dobře okapat, dejte na talíř nebo do mísy, přídejte omytá a nakrájená cherry rajčata a cca polovinu jadýrek granátového jablka. Na pánvi opečte pancettu, když je zlatavá a křupavá, přidejte med, krátce ještě opečte. Do salátu nalijte zálivku - smíchejte balzamikový ocet, olivový olej, šťávu z citronu, sůl a pepř a salát pokapejte. Nakonec navrstvěte pancettu a kousky fety. Ihned podávejte. 

2015-04-14 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI