Sýrová jehla zpět

Ingredience:
eidam (30%) nebo jiný sýr dle chuti dle potřebyžampiony (na půlku) dle potřebycibule1 ks
klobása pár kolečekanglická slanina pár plátkůmouka, vejce, strouhanka na obalení
brambory dle potřebysůl špetkaolivový olej trochu
eidam (30%) nebo jiný sýr dle chuti dle potřeby, žampiony (na půlku) dle potřeby, cibule 1 ks, klobása pár koleček, anglická slanina pár plátků, mouka, vejce, strouhanka na obalení, brambory dle potřeby, sůl špetka, olivový olej trochu

Příprava

Tenhle recept jsem nikde nehledal, ale tím nechci říci, že jsem jej vymyslel jako první. Doma máme rádi houby ve všech podobách a tak jsem kombinoval. 

Ač je to nazváno sýrová jehla, je na špejli střídavě napichován 30% eidam, (možno i jiný sýr podle chuti) a žampion (na půlku), samosebou u nás nesmí chybět i cibulka, kterou krájím na měsíčky. Začátek a konec špízu zabezpečuje plátek klobásy. Ještě se mezi to vše snažím dát trochu krájené anglické slaniny. Pak trojobal, lépe dvakrát. Brambory uvařím ve slupce, poté nakrájet dukátky a opéct na oliváči. Tatarka zdobená pažitkou je samozřejmě kupovaná. 

2014-05-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI