Ingredience: | |||||
filé z treky | 4 porce | velká brambora | 2 ks | červená čočka | 2 hrsti |
růžová sůl | dle chuti | koření na ryby | dle chuti | sekaná kudrnka | hrst |
ghí | 2 lžičky | olej | 1 lžíce |
Tato kamufláž ryby měla zatím největší úspěch.
Nejprve si uvaříme brambory v osolené vodě, jakmile jsou hotové, přisypeme k nim čočku a ještě 5min povaříme. Scedíme, přidáme přepuštěné máslo, kudrnku a vyšleháme kaši, kterou necháme trochu zchladnout.
Porce ryby okořeníme, lehce zakapeme olejem, pokryjeme kaší a zapečeme na pečícím papíru při 200 stupňů 20min.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI