Treska s bramborovo-čočkovou čepicí zpět

Ingredience:
filé z treky4 porcevelká brambora2 ksčervená čočka2 hrsti
růžová sůl dle chutikoření na ryby dle chutisekaná kudrnka hrst
ghí2 lžičkyolej1 lžíce
filé z treky 4 porce, velká brambora 2 ks, červená čočka 2 hrsti, růžová sůl dle chuti, koření na ryby dle chuti, sekaná kudrnka hrst, ghí 2 lžičky, olej 1 lžíce

Příprava

Tato kamufláž ryby měla zatím největší úspěch.

Nejprve si uvaříme brambory v osolené vodě, jakmile jsou hotové, přisypeme k nim čočku a ještě 5min povaříme. Scedíme, přidáme přepuštěné máslo, kudrnku a vyšleháme kaši, kterou necháme trochu zchladnout.
Porce ryby okořeníme, lehce zakapeme olejem, pokryjeme kaší a zapečeme na pečícím papíru při 200 stupňů 20min.

2016-03-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI