Živáňská pečínka v alobalu zpět

Ingredience:
krkovice400 gpikantní klobása1 kscibule1 velká
velká brambora3 kszelená paprika1 ksstroužek čeneku3 ks
dijonská hořčice2 lžičkyolej3 lžícepaprika mletá (sladká i pálivá)1 lžička
sůl špetkapepř špetkatymián špetka
drcený kmín špetka
krkovice 400 g, pikantní klobása 1 ks, cibule 1 velká, velká brambora 3 ks, zelená paprika 1 ks, stroužek čeneku 3 ks, dijonská hořčice 2 lžičky, olej 3 lžíce, paprika mletá (sladká i pálivá) 1 lžička, sůl špetka, pepř špetka, tymián špetka, drcený kmín špetka

Příprava

Teplá večeře z alobalu nemusí chutnat vůbec zle. Vyzkoušejte tento recept a uvěříte.

Maso nakrájíme na kostky, papriku, brambory a klobásu na kolečka, cibuli na céčka.
Do misky dáme olej a všechno koření, přidáme hořčici, rozmačkaný česnek a pořádně promícháme.
Do této směsi dáme maso a brambory, pořádně promícháme a necháme cca půl hoďky marinovat.
Silnostěnný alobal zakápneme olejem a navrstvíme směs masa, brambor a zeleniny.
Joo... ty balíčky z tohoto množství máme dva. Alobal pořádně uzavřeme a dáme na plech do trouby, rozpálené na 200 st. Pečeme cca 45 minut.
Pak alobal opatrně rozevřeme a necháme ještě 15 minut dopéct na barvičku. Alobalem nešetřete, aby se vám dal dobře uzavřít.

Doboru chuť!

2014-10-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI