Bezlepkový rybí kiš s brokolicí zpět

Ingredience:
máslo100 gvejce1 kspohanková mouka150 g
rýžová mouka50 gdrcená lněná semínka2 lžícevoda2 lžíce
růžvá sůl špetkabrokolice5 růžičekfilet z pstruha lososovitého100 g
filet z tresky tmavé100 gsmetana na šlehání200 mlvejce3 ks
eidam nastrouhaný najemno80 grůžová sůl dle chutikoření na ryby dle chuti
máslo 100 g, vejce 1 ks, pohanková mouka 150 g, rýžová mouka 50 g, drcená lněná semínka 2 lžíce, voda 2 lžíce, růžvá sůl špetka, brokolice 5 růžiček, filet z pstruha lososovitého 100 g, filet z tresky tmavé 100 g, smetana na šlehání 200 ml, vejce 3 ks, eidam nastrouhaný najemno 80 g, růžová sůl dle chuti, koření na ryby dle chuti

Příprava

Můj první pokus o quiche. Těsto je bohužel tvrdší, to musím ještě vychytat.

Z másla, vejce, mouky, lněných semínek, soli a vody vypracujeme tužší těsto, které vtlačíme do vymazané rozevírací formy na dno i stěny (použila jsem průměr 18cm). Dno propícháme vidličkou. 
Brokolici uvaříme na skus v páře, ryby pokrájíme na větší kousky a posypeme kořením. Vše střídavě poklademe na korpus. 
Smetanu rozmícháme s vejci, špetkou soli a sýrem a zalijeme brokolici s rybami. 
Pečeme na 190st cca 40-45min. Necháme vychladnout.

2016-02-29 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI