Bryndzová pomazánka zpět

Ingredience:
brynza100 gzměklé máslo60 gdomácí lučina60 g
brynza 100 g, změklé máslo 60 g, domácí lučina 60 g

Příprava

Bryndza patří mezi potraviny, které buď milujete, nebo je nemůžete ani cítit. U nás platí ta první varianta. Až se musím kolikrát krotit, abychom ji neměli na jídelníčku zase až tak často, protože kromě tučnosti je i dost slaná. Nicméně jakmile je někde v akci, nelze odolat. Většinou skončí v haluškách, ale dnes jsem ji připravila jako pomazánku. Poprvé jsem ji takto ochutnala u kamarádky a jejímu kouzlu jsem propadla. Třeba zachutná i Vám.

Všechny ingredience společně umixujeme (vymícháme) dohladka a máme hotovo. Geniálně jednoduché že? Podáváme s pečivem, krekry, či krájenou zeleninou.

2016-04-12 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI