Hlívová paštika zpět

Ingredience:
hlíva300 gcibule1 ksčesnek2 velké stroužky
máslo + 1 lžíce100 grůžová sůl1 lžičkadrcený kmín1 lžička
pepř špetkasekaná kudrnka velká hrst
hlíva 300 g, cibule 1 ks, česnek 2 velké stroužky, máslo + 1 lžíce 100 g, růžová sůl 1 lžička, drcený kmín 1 lžička, pepř špetka, sekaná kudrnka velká hrst

Příprava

Náš junior bude mít za pár dní 2 roky a já se rozhodla pomalu zkusit zařadit další potraviny-kakao, med, ořechy a houby. Ale jakou houbu zvolit? Sáhla jsem po hlívě, protože si myslím, že je nejvíce zdraví prospěšná a nejlépe stravitelná. A chutnalo! 

Na lžíci másla zpěníme oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přisypeme pokrájenou hlívu, koření a bylinku a krátce orestujeme

Směs přendáme do mixéru, přidáme studené máslo a vyšleháme dohladka. Plníme formičky a paštiku dáme ztuhnout do lednice.

Podáváme třeba s domácími slunečnicovými bulkami.

2016-03-09 Předkrmy

Poznámka

Z uvedeného množství surovin připravíte 2 mističky paštiky.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI