Kuskus se špenátem a praženými kousky tempehu zpět

Ingredience:
celozrnný kuskus suchý100 gtempeh UZENÝ na plátky1/3 baleníčerstvý listový špenát1 velká hrst
cibulka1 ksčesnek1 stroužekmořská sůl1 špetka
paprika lahůdková1 špetkaolivový olej2 lžíce
celozrnný kuskus suchý 100 g, tempeh UZENÝ na plátky 1/3 balení, čerstvý listový špenát 1 velká hrst, cibulka 1 ks, česnek 1 stroužek, mořská sůl 1 špetka, paprika lahůdková 1 špetka, olivový olej 2 lžíce

Příprava

Kuskus ke snídani? Ano, je to tak. Kuskus je velmi rychlý na přípravu, proto jsem si jej oblíbila i pro snídani. Hravě si jej můžete ochutit na slano i na sladko.

Naprosto snadná příprava a úžasný, chutný výsledek.

Kuskus připravíme standardně – stačí zalít horkou vodou a přiklopit. Celozrnný kuskus je lepší nejprve nechat spolu s vodou projít varem (na pár minut), poté přiklopit a nechat „dojít“.

Mezitím si na pánvi s olivovým olejem orestuji cibulku na jemno, přihodím špenát, osolím. Libovolně můžete doladit trochou česneku.

Tempeh nakrájím na menší plátky a krátce opražím na pánvi s trochou oleje, okořením mořskou solí a lahůdkovou paprikou.

Hotovo. Je čas servírovat.

2015-09-02 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI