Okurkovo-avokádová pomazánka zpět

Ingredience:
zralé avokádo1 kssalátový okurka1/2 ksLučina1 balení
sůl dle chutipepř špetkaředkvičky dle potřeby
zralé avokádo 1 ks, salátový okurka 1/2 ks, Lučina 1 balení, sůl dle chuti, pepř špetka, ředkvičky dle potřeby

Příprava

Tato rychle připravená pomazánka je ideální svačinka nebo lehká večeře, díky avokádu je velmi jemná, ředkvičky se k ní výborně hodí a chuť dobře doplní. Které pomazánky jsou vaše oblíbené? 

Okurku nastrouhejte a posolte, nechejte chvíli stát. Mezitím rozkrojte avokádo, vyjměte pecku, oloupejte a vidličkou rozmělněte na kašovitou hmotu. Z okurky vymačkejte vodu. V misce smíchejte okurku, avokádo a Lučinu. Osolte, opepřete. Podávejte dle chuti s pečivem a ředkvičkami. 

2015-07-28 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI