Pohankové placky plněné tříbarevnou zeleninovou směsí zpět

Ingredience na placky:
pohanková hladká mouka100 gkypřící prášek z vinného kamene1 lžičkavlažná voda (dle konzistence)200 ml
olivový olej1 lžícesůl1 špetkakoření dle chuti1 špetka
Na směs:
kukuřice1 hrstkačervená paprika na kostky1 hrstkacuketa na kostky1 ks
jarní cibulka1 hrstičkasůl1 špetkaoregáno1 špetka
mandle sekané1 hrstička
pohanková hladká mouka 100 g, kypřící prášek z vinného kamene 1 lžička, vlažná voda (dle konzistence) 200 ml, olivový olej 1 lžíce, sůl 1 špetka, koření dle chuti 1 špetka, kukuřice 1 hrstka, červená paprika na kostky 1 hrstka, cuketa na kostky 1 ks, jarní cibulka 1 hrstička, sůl 1 špetka, oregáno 1 špetka, mandle sekané 1 hrstička

Příprava

Jednoduchá zdravá snídaně, kterou si hravě můžete doladit po svém. Přidejte např. fazolky, cizrnu či opečené kousky tempehu, přihoďte ořechy či semínka a bylinky dle vlastní chuti…

Postup se snad vejde do tří vět.
Z ingrediencí na placky vymícháme hladké tekuté těsto, které pečeme na pánvi s nepřilnavým povrchem, jako klasické palačinky.
Zeleninu si nakrájíme, připravíme a poté krátce restujeme na kapce olivového oleje. Přidáme hrstku mandlí. Okořeníme dle chuti a pokládáme na hotové placky, které pak přeložíme na půl.

Můžeme podávat. Přeji dobrou chuť!

2015-09-02 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI