Arašídové sušenky zpět

Ingredience:
arašídové máslo1 hrnekvejce2 kscukr nebo stévie1/2 hrnek
kypřící prášek1 lžičkačokoládové pecičky1/2 hrnek
arašídové máslo 1 hrnek, vejce 2 ks, cukr nebo stévie 1/2 hrnek, kypřící prášek 1 lžička, čokoládové pecičky 1/2 hrnek

Příprava

Před Vánocemi jsem na internetu koupila kilový kyblík křupavého arašídového másla. Arašídové máslo je fantastickým zdrojem přírodních bílkovin, sacharidů a tuků. Navíc obsahuje spoustu vitaminu E. Přidávám si ho ráno do ovesné kaše, používám ho při pečení a protože je v kyblíku másla opravdu hodně, rozhodla jsem se upéct z něho sušenky.

Všechny ingredience smícháme dohromady a vznikne nám těsto. Z něho pak tvoříme menší kuličky (podobné třeba masovým knedlíčkům do polévky), které klademe na plech. Mezi kuličkami udělejte větší mezery, aby se měly sušenky kam "rozplácnout". Plochým nožem nebo nejlépe dnem sklenice kuličky zmáčkněte a vytvořte placku. Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 10-12 minut.

2015-01-09 Dezerty

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídladezerty
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI