| Ingredience na těsto: | |||||
| karamelové sušenky zn. Lotus | 250 g | rozpuštěné máslo | 70 g | ||
| Na tvarohovou náplň: | |||||
| tučný tvaroh | 250 g | čerstvý termizovaný sýr - Zálesák | 100 g | rozmělněný banán | 1 ks |
| borůvky | 1 hrst | vejce | 2 ks | cukr krupice | 8 lžic |
| Na zdobení: | |||||
| pařížská šlehačka | 1 kelímek | drcené sušenky | 1 hrstka | kakaové boby | 1 hrstka |
Cheesecaky mě fascinují už pěkně dlouho, k jejich vytvoření jsem se ale pořád nějak nemohla dostat. Díky dnešnímu volnému zasněženému Velikonočnímu pondělí však byl volného času na experimenty nadbytek. No a výsledek? Pečený cheesecake z karamelových sušenek s banánovo-borůvkovým tvarohem doplněný pařížskou šlehačkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI