Borůvkový keř zpět

Korpus:
tvaroh bez laktózy500 grostlinné mléko150 mlprotein (čokoláda)50 g
borůvky100 gsladidlo (čekankový sirup) dle chutipokrájené jahody150 g
vejce3 ksarašídové máslo 4Slim (kaumy.cz)1 velká lžícekakao4 lžíce
kukuřičná mouka100 g
Krém:
Šmakoun krém kokosový1 kstvaroh bez laktózy200 gsirup bez cukru2 lžíce
borůvky na ozdobu
tvaroh bez laktózy 500 g, rostlinné mléko 150 ml, protein (čokoláda) 50 g, borůvky 100 g, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, pokrájené jahody 150 g, vejce 3 ks, arašídové máslo 4Slim (kaumy.cz) 1 velká lžíce, kakao 4 lžíce, kukuřičná mouka 100 g, Šmakoun krém kokosový 1 ks, tvaroh bez laktózy 200 g, sirup bez cukru 2 lžíce, borůvky na ozdobu

Příprava

Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Suroviny na korpus dáme do mísy a vyšleháme.

Směs dáme do formy, vložíme do trouby a pečeme cca 45 minut.

Mezitím si vyšleháme krém.

Upečený a vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme borůvkami.

2017-05-03 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI