Brownies zpět

Ingredience:
hořká čokoláda200 gmáslo120 gholandské kakao2 lžíce
třtinový cukr200 gvejce3 ksvanilkový cukr2 lžičky
skořicový cukr2 lžičkyhladká mouka100 gmáslo a hladká mouka na vymazání a vysypání formy
hořká čokoláda 200 g, máslo 120 g, holandské kakao 2 lžíce, třtinový cukr 200 g, vejce 3 ks, vanilkový cukr 2 lžičky, skořicový cukr 2 lžičky, hladká mouka 100 g, máslo a hladká mouka na vymazání a vysypání formy

Příprava

Dnes přidávám recept na přicházející podzimní deprese. =) Tak si bez výčitek obalte své nervy. =)

Troubu předehřejte na 180 stupňů. V teflonovém nepřilnavém rendlíku, na mírném plameni rozpusťte čokoládu spolu s máslem. Až budete mít čokoládu rozpuštěnou, přidejte do ní třtinový cukr, vanilkový a skořicový cukr a kakao. Důkladně promíchejte a do směsi přidejte vejce. Znovu důkladně promíchejte a přidejte druhé vejce. Zase promíchejte a přidejte třetí vejce. Znovu důkladně promíchejte. Poté přisypte mouku a zase důkladně promíchejte. Kulatou formu na koláč si vymažte máslem a vysypte moukou. Do formy pak přelijte hutnou směs a dejte péct. Pečte asi 30 minut. Na povrchu by brownies mělo být upečené a křupavé, ale vevnitř by nemělo být vysušené. Podávejte s domácí šlehačkou nebo vanilkovou zmrzlinou.

2014-01-13 Dezerty

Autor:

Počet porcí
12
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI