Buchta z margotky zpět

Ingredience:
vejce1 kscukr krupice1 hrnekmléko1/2 hrnu
olej1/2 hrnkuhladká mouka2 hrnkyvelká margotka1 ks
vanilkový cukr1 sáčekprášek do pečiva1 sáček
vejce 1 ks, cukr krupice 1 hrnek, mléko 1/2 hrnu, olej 1/2 hrnku, hladká mouka 2 hrnky, velká margotka 1 ks, vanilkový cukr 1 sáček, prášek do pečiva 1 sáček

Příprava

Máte rádi tyčinku Marogt? Zkuste tento recept a upečte si z tyčinky vynikající a vláčný moučník.

Vejce s cukrem rozšleháme, přidáme mléko, olej, mouku, na struhadle nahrubo nastrouhanou margotku, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Těsto na buchtu důkladně promícháme, aby se nastrouhaná margotka dobře spojila s ostatními ingrediencemi a nalijeme na vysypaný plech. Buchtu pečeme na teplotu přibližně 180°C po dobu 25 minut.

2013-10-27 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI