Chlebíček z petržele bez mouky a cukru zpět

Ingredience:
mandlová mouka250 gmáslo/ghí (rozpuštěné)100 gxylitol dle chuti
vejce2 ksbanán1 kshruška1 ks
rozinky hrstprášek do pečiva bez fosfátů1/2 balíčkumletá skořice1 lžička
mletý hřebíček1 lžičkanasekané ořechy100 gchia semínka hrst
kořenová petržel200 grumová tresť (nemusí být) dle chuti
mandlová mouka 250 g, máslo/ghí (rozpuštěné) 100 g, xylitol dle chuti, vejce 2 ks, banán 1 ks, hruška 1 ks, rozinky hrst, prášek do pečiva bez fosfátů 1/2 balíčku, mletá skořice 1 lžička, mletý hřebíček 1 lžička, nasekané ořechy 100 g, chia semínka hrst, kořenová petržel 200 g, rumová tresť (nemusí být) dle chuti

Příprava

Jako že cože? Jo, je boží! Je důležité přijímat sacharidy, celkově pro zdraví, energii a vitalitu. Ne nadarmo jsou na zemi, je ale potřeba si zdroje sacharidů vybírat. Já jich mám normálně, když se hýbu kolem 200 g i více, teď je to však o něco méně.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Petržel si nastrouháme na jemno. Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady. Vmícháme pokrájený banán a hrušku. Dle chuti můžete přidat i rumovou tresť. Připravené těsto nalijeme do formy (já mám silikonovou). Dáme do trouby a pečeme cca hodinu. Kontrolujeme špejlí. Dle chuti dozdobíme šlehačkou či mascarpone a oblíbeným ovocem.

2018-04-09 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI