Čokoládovo-ořechový chlebík s petrželí/pastiňákem zpět

Ingredience:
strouhaná petržel/pastiňák150 gkokosový cukr (třtinový)80 gskořice1 lžička
kardamom špetkaprášek do pečiva12 gšpaldová mouka220 g
kakao bez cukru4 lžícemleté lískové oříšky nebo mandle80 gstrouhaný kokos1 lžíce
jablečné nebo hruškové pyré200 gpřevařená voda50 grostlinný olej100 g
strouhaná petržel/pastiňák 150 g, kokosový cukr (třtinový) 80 g, skořice 1 lžička, kardamom špetka, prášek do pečiva 12 g, špaldová mouka 220 g, kakao bez cukru 4 lžíce, mleté lískové oříšky nebo mandle 80 g, strouhaný kokos 1 lžíce, jablečné nebo hruškové pyré 200 g, převařená voda 50 g, rostlinný olej 100 g

Příprava

Mám pro vás další sladký recept. Tento dokonalý a vláčný chlebíček je plný překvapení, z čeho je vlastně připravený.

Všechny ingredience vymícháme v těsto. Hotové těsto přendáme do chlebíčkové formy a pečeme na 170-180°C cca 45 - 50 minut. 

Chlebíček necháme vychladnout. 

Chuť petržele/pastiňáku neucítíte, tak se nebojte a určitě tento recept zkuste. 

Moučník je vhodný i pro vegetariány a vegany.

2020-02-14 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI