Čokoládový cheesecake zpět

Ingredience:
tmavé sušenky Bebe1 balenírozpuštěné máslo100 g
Náplň:
jemný tvaroh v vaničce500 g33% šlehačka250 mlčokoláda na vaření300 g
Poleva:
čokoláda na vaření100 g33% šlehačka140 ml
tmavé sušenky Bebe 1 balení, rozpuštěné máslo 100 g, jemný tvaroh v vaničce 500 g, 33% šlehačka 250 ml, čokoláda na vaření 300 g, čokoláda na vaření 100 g, 33% šlehačka 140 ml

Příprava

Jednoduchý, rychlý a výborný cheesecake. Tomu se prostě nedá odolat!

Sušenky si rozdrtíme a smícháme s máslem. Vzniklou hmotou vyložíme dortovou formu, kterou nejprve vyložíme alobalem. 

Tvaroh smícháme se šlehačkou a vmícháme vlažnou rozpuštěnou čokoládu. 

Připravíme si polevu. Čokoládu rozpustíme ve šlehačce.

Po vychladnutí polevou přelijeme dort.

Necháme ztuhnout v lednici.

2017-07-27 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI