Ďábelsky čokoládové brownies zpět

Ingredience:
máslo115 gkvalitní tmavá čokoláda (nejlépe 85%)170 gcukr krupice330 g
velká vejce3 kskvalitní německé kakao25 gpolohrubá mouka90 g + 2 lžíce
sůl1/2 lžičky
máslo 115 g, kvalitní tmavá čokoláda (nejlépe 85%) 170 g, cukr krupice 330 g, velká vejce 3 ks, kvalitní německé kakao 25 g, polohrubá mouka 90 g + 2 lžíce, sůl 1/2 lžičky

Příprava

Zkusil jsem čokoládové brownies podle amerického receptu poprvé nedávno a dopadlo to tak, že se hnedka snědli. Proto jsem se rozhodl jej upéct znovu. Zkuste taky! Čokoládová rozkoš zaručena.

1. Předehřejeme si troubu na 175°C (bez použití funkce horkovzduch).

2. Rozpustíme pomalu čokoládu s máslem. Smícháme dohromady.

3. Postupně vsypeme cukr a přitom mícháme.

4. Poté postupně přidáme jedno vejce po druhém. 

5. Přidáme kakao a sůl a opět smícháme s čokoládovou směsí.

6. Na závěr přidáme polohrubou mouku a jemně ji smícháme. 

7. Směs přendáme do připravené čtvercové formy a dáme do trouby.

8. Péct budeme 35 až 40 minut.

9. Po upečení vyndáme brownies z trouby a necháme 15 minut odpočinout

10. Vyklopíme z formy a nakrájíme na devět krásných kousků a máme hotovo.

2017-10-13 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI