Domácí Ghítelové müsli s ořechy zpět

Ingredience:
Ghítela2 lžícepohankové vločky300 gStudentská směs ořechu - Viva vital Studenten Futter200 g
čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokolda 99% kakaa Bio80 gmed2 lžícekokosový olej bez vůně Purity Vision3 lžíce
Ghítela 2 lžíce, pohankové vločky 300 g, Studentská směs ořechu - Viva vital Studenten Futter 200 g, čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokolda 99% kakaa Bio 80 g, med 2 lžíce, kokosový olej bez vůně Purity Vision 3 lžíce

Příprava

Blíží se Valentýn, máte už dáreček? Ne? A co tak si vyrobit domácí müsli s Ghítelou?

Čokoládu a kokosový olej si rozpustíme. Jednotlivé suroviny smícháme, směs dáme na plech s pečícím papírem a zapékáme při 180°C přibližně 15-20 minut. Po vychladnutí uskladňujeme ve skleněných dózách. Podáváme například s kokosovým mlékem.

Náš tip: Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2016-02-11 Dezerty

Poznámka

Z uvedeného množství připravíte cca 600 g domácího müsli. Studentská směs ořechů: 40% rozinek, 20% lískových oříšků, 15% vlašských ořechů, 10% loupaných mandlí, 10% para ořechů, 5% kešů oříšků. Za inspiraci děkuji Ivaně Mařákové.

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI