Fondán z Nutelly s mořskou solí zpět

Ingredience:
kondenzované slazené mléko1 balenímáslo3 lžícečokoláda (55%)240 g
mandlový extrakt1 lžičkaNutella1 hrnekmořská sůl na posypání
kondenzované slazené mléko 1 balení, máslo 3 lžíce, čokoláda (55%) 240 g, mandlový extrakt 1 lžička, Nutella 1 hrnek, mořská sůl na posypání

Příprava

Ano! Je tu opět sladké ... ALE s mořskou solí! Musím říct, že jsem do nedávné doby byla přesvědčena, že Nutella je nejlepší se lžičkou. Omyl! Nutella je nejlepší v této kombinaci!

Všechny zmíněné ingredience ( krom mořské soli ) dáme do mísy a zahříváme ve vodní lázni, za stálého míchání, dokud nezískáme hladkou a lesklou hmotu.
Směs nalijeme do formy 21x27 (nebo jí velikostně podobné), posypeme mořskou solí a necháme alespoň dvě hodiny v lednici. Poté krájíme na proužky, obdélníčky, čtverečky ... dle libosti. :) 
2015-01-30 Dezerty

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI