Jablíčkový páj zpět

Korpus:
jáhly (Medové jablko od LeGracie)1/2 balenípohanková/kaštanová mouka4 lžícevejce2 ks
sladidlo3 lžícekokosový olej1 lžíce
Karamelový krém:
karamelový pudinkový prášek bez lepku1 ksmandlové mléko500 mlsladidlo1 lžíce
Zdobení:
jablka3 ksskořice dle chuti
jáhly (Medové jablko od LeGracie) 1/2 balení, pohanková/kaštanová mouka 4 lžíce, vejce 2 ks, sladidlo 3 lžíce, kokosový olej 1 lžíce, karamelový pudinkový prášek bez lepku 1 ks, mandlové mléko 500 ml, sladidlo 1 lžíce, jablka 3 ks, skořice dle chuti

Příprava

Co dobrého upéct k odpolední kávičce nebo čaji? Zkuste tento jablíčkový koláč se skořicí, který je navíc bez lepku a laktózy.

Jáhly připravíme dle návodu (máme poloviční dávku).

Pudink připravíme také dle návodu.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Do vychladlého jáhlota zamícháme mouku a vejce a natlačíme do formy. Pečeme cca 15 minut.

Jablíčka pokrájím. Vytáhneme korpus a nalijeme na něj pudink. Nahoru naskládáme jablíčka a pečeme cca 30 minut. Nakonec posypeme skořicí a můžeme podávat.

2017-02-06 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI