| Korpus: | |||||
| hladká mouka | 3/4 hrnku | polohrubá mouka | 1/4 hrnku | cukr | 3/4 hrnku | 
| mléko | 1/2 hrnku | olej | 1/2 hrnku | vejce | 4 ks | 
| vanilkový cukr | 1 ks | prášek do pečiva | 1 ks | ||
| Krém: | |||||
| bílý jogurt | 400 g | smetana ke šlehání | 250 ml | pudink za studena s kokosovou příchutí | 2 ks | 
| cukr | dle chuti | mléko | dle potřeby | ||
| Dále budete potřebovat: | |||||
| drobnější jahody | 500 g | červená želatina v prášku | 1 ks | voda nebo ovocná šťáva | 250 ml | 
Jednoduchý a na přípravu rychlý dezert z čerstvých jahod s pudinkovo-jogurtovým krémem. Bez vážení - vystačíte si s hrnečkem.
Těsto: v míse smícháme suché suroviny, přidáme mléko a olej a vymícháme měchačkou do hladka. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu při 170 °C do zrůžovění povrchu. Pak necháme vychladit.
Krém: Do jogurtu vmícháme pudinky a vyšleháme. Podle chuti osladíme a pak přidáme i mléko do požadované hustoty krému.
Krém naneseme na korpus, namačkáme do něj ovoce a zalijeme želatinou připravenou podle návodu na obalu. Vychladíme asi 3 hodiny.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI