Jahůdkové mlsání jako z cukrárny zpět

Korpus:
kokosová mouka200 gkukuřičná mouka100 gvejce2 ks
tvaroh250 gkokosové mléko100 mlšťáva z pomeranče2 lžíce
protein (jahoda s vanilkou)2 odměrkyčekankový sirup dle chuti
Krém:
pomerančový krém Šmakoun1 baleníplnotučný tvaroh2 ksčekankový sirup dle chuti
jahody200 g
kokosová mouka 200 g, kukuřičná mouka 100 g, vejce 2 ks, tvaroh 250 g, kokosové mléko 100 ml, šťáva z pomeranče 2 lžíce, protein (jahoda s vanilkou) 2 odměrky, čekankový sirup dle chuti, pomerančový krém Šmakoun 1 balení, plnotučný tvaroh 2 ks, čekankový sirup dle chuti, jahody 200 g

Příprava

Pokud máte chuť na něco sladkého, zkuste tento dortík s tvarohem a jahodami, který je navíc plný proteinu.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience na korpus dáme do robota a zpracujeme hladké těsto.

Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem.

Pečeme cca 40 minut.

Mezitím si můžeme vyšlehat krém. 

Vychladlý korpus rozřízneme a natřeme krémem. 

Poklademe jahodami, přiklopíme a ještě potřeme krémem.

2017-04-10 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI