Korpus: | |||||
kešu | 100 g | strouhaný kokos | 50 g | mandle | 100 g |
datle + 150 ml vody | 100 g | ||||
Jablečná náplň - 1. část: | |||||
jablka | 8 ks | skořice | 1 lžíce | kokosový olej | 8 lžic |
šťáva z 1 citronu | dle chuti | ||||
Jablečná náplň - 2. část: | |||||
jablka | 5 ks | šťáva z 1/2 citronu | dle chuti | med | 3 lžíce |
vlašské ořechy | 50 g | ||||
Kokosová drobenka: | |||||
strouhaný kokos | 200 g | med | 2 lžíce | skořice | 1 lžíce |
Co dělat takto večer, když vám nevyšel plán, na který jste se těšili týden? Loupat ořechy a strouhat jablka! JO! Vězte, že tuto RAW záležitost nebudete připravovat naposledy. Jemňoučký korpus z kešu, mandlí a datlí, jablečná náplň z jablíček, skořice, kokosového oleje a vlašských ořechů ... a hlavně, základní recept od Love of Raw, to je výsledek zaručen!
Kešu s mandlemi umixujte, musí trošku pustit tuku, aby z toho byla taková ta mazlavá hmota. Potom datle promixujte s vodou a vše smíchejte s ořechovou směsí a vtlačte na dno nádoby.
8 oloupaných jablek rozmixujte se skořicí a olejem dohladka a vmíchejte citrónovou šťávu. Tuto hmotu navrstvěte na ořechovou.
5 jablek nastrouhaných nahrubo smíchejte s medem a citrónovou šťávou a potom přidejte ořechy. Opět navrstvěte na předešlou jablečnou náplň.
Kokosovou drobenku připravíte pečlivým promixovaním kokosu s medem nebo cukrem. Kokos musí pustit tuk. A touto drobenkou posypte dezert.
Dejte ztuhnout do mrazáku a potom uchovávejte v lednici.
Do kokosové drobenky můžete místo medu a skořice přidat 2 lžíce kokosového cukru.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI