Jemný sneh z hrušiek a physalis v horkej čokoláde zpět

Ingredience:
bielky2 kshrušky2 ksvanilkový cukor1 balíček
citronová šťava dle chutiphysalis dle potřebyhorká čokoláda trochu
bielky 2 ks, hrušky 2 ks, vanilkový cukor 1 balíček, citronová šťava dle chuti, physalis dle potřeby, horká čokoláda trochu

Příprava

Radi experimentujete? Ja celkom áno, ale pravdupovediac, málokedy sa mi moje experimenty vydaria... ;) Tento vyšiel, a najmä som si úplne zamilovala physalis alebo židovské čerešne, ktoré mi kúpil môj drahý :) Majú osviežujúcu sladkokyslú chuť, jemnú vôňu, krásne vyzerajú a obsahujú veľa vitamínu C.

Tuhý sneh z bielkov vymiešame s vanilkou, vanilkovým cukrom, citrónovou šťavou a nastrúhanými hruškami. Dáme chladiť, medzitým si roztopíme horkou čokoládu a namáčame v nej židovské čerešničky. Poukladáme ich na papier na pečenie a necháme stuhnúť, potom nimi ozdobíme hruškovú penu.

Uvidíme, čo na tento dezert povedia moji degustátori :) A ak by ste chceli iba úplne rýchlu a jednoduchú maškrtu, židovské čerešne v horkej čokoláde sú neuveriteľné!

2014-11-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostoslava
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI