Kefírové čokoládové řezy zpět

Ingredience:
polohrubá mouka100 ghladká mouka250 gcukr krupice120 g
jedlá soda1 lžícekakao2 lžíceolej200 ml
kefír500 mlvejce1 ks
Poleva:
kysaná smetana200 mlhořká čokoláda100 g
polohrubá mouka 100 g, hladká mouka 250 g, cukr krupice 120 g, jedlá soda 1 lžíce, kakao 2 lžíce, olej 200 ml, kefír 500 ml, vejce 1 ks, kysaná smetana 200 ml, hořká čokoláda 100 g

Příprava

Tak tohle jsou jedny z nej řezů na světě, jsou na přípravu jednoduché a výsledek je vynikající jak pro očko, tak pro jazýček.

Nejprve smícháme všechny sypké suroviny a po té přidáme tekuté. Pořádně smícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 190 stupňů cca 20 minut. Po vychladnutí navršíme polevu.

Poleva : Do rozpuštěné čokolády zamícháme kysanou smetanu.

2014-02-27 Dezerty

Autor:

Počet porcí
12
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI