Ledové Ghítela pralinky s čokoládou a kešu ořechy zpět

Ingredience:
kokosový olej50 gpražené nesolené kešu ořechy50 gčokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio40 g
Ghítela2 lžícedatlový sirup2 lžičky
kokosový olej 50 g, pražené nesolené kešu ořechy 50 g, čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio 40 g, Ghítela 2 lžíce, datlový sirup 2 lžičky

Příprava

Je libo pralinky? Co takhle z Ghítely?

Kokosový olej rozpustíme společně s čokoládou, Ghítelou. Kešu ořechy rozemeleme na prach a přidáme do pralinkové směsi, osladíme datlovým sirupem a zamícháme. Nalijeme do silikonových formiček a necháme přes noc v lednici ztuhnout, ideálně v mrazáku zmrznout. Pralinky se rozplývají, kdo má raději tužší přidá si kakaové máslo či agar.

Náš tip: Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2016-02-15 Dezerty

Poznámka

Z uvedeného množství připravíte cca 48 pralinek.

Autor:

Počet porcí
40
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostoslava
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI