Levandulové sušenky II. zpět

Ingredience:
změklé máslo210 gmoučkový cukr120 ghladká mouka250 g
sůl špetkasolamyl3 lžícežloutek1 ks
čerstvá levandule1 lžícecitron - kůra1 kscitronová šťáva1 lžíce
změklé máslo 210 g, moučkový cukr 120 g, hladká mouka 250 g, sůl špetka, solamyl 3 lžíce, žloutek 1 ks, čerstvá levandule 1 lžíce, citron - kůra 1 ks, citronová šťáva 1 lžíce

Příprava

A ještě jednou levandulové sušenky, jsou křehčí než ty první a také moc dobré.

Ze všech surovin vypracujeme těsto a zabalíme do folie. Necháme hodinu v lednici odležet. Pak vyválíme, vykrájíme tvary, klademe na plech s pečícím papírem, dáváme je dál od sebe, trošku se rozběhnou. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů asi 12-14 minut.

2019-07-30 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI