Meruňkovo-rybízová bublanina zpět

Ingredience:
cukr krystal250 gvanilkový cukr1 kspolohrubá mouka200 g
celozrnná mouka100 gprášek do pečiva1 ksmléko100 ml
olej100 mlmeruňky, rybíz
cukr krystal 250 g, vanilkový cukr 1 ks, polohrubá mouka 200 g, celozrnná mouka 100 g, prášek do pečiva 1 ks, mléko 100 ml, olej 100 ml, meruňky, rybíz

Příprava

Máte rádi sladké a rádi pečete? Máme tu pro Vás tip na skvělou bublaninu s meruňkami a rybízem.

Celá vejce a cukry důkladně vyšleháme - cca 5 minut, do husté světle žluté pěny. Potom po částech zašleháme mléko, olej, mouky a prášek do pečiva. Těsto nalijeme na vyšší plech - vymazaný a vysypaný hrubou moukou. Navrch poklademe očištěné čerstvé ovoce - meruňky a rybíz. Pečeme na 180°C, 25 - 30 minut. Před podáváním můžeme pocukrovat moučkovým cukrem.

2013-07-23 Dezerty

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI