Ořechovo-jahodový raw dezert zpět

1. vrstva:
vlašské ořechy35 gkešu ořechy35 govesné vločky15 g
datle60 gvoda80 ml
2. vrstva:
jahody150 gtvaroh80 gjahodový protein16 g
voda50 ml
3. vrstva:
banán1 kskešu ořechy15 gvlašské ořechy15 g
holandské kakao1 lžícevoda trochu
vlašské ořechy 35 g, kešu ořechy 35 g, ovesné vločky 15 g, datle 60 g, voda 80 ml, jahody 150 g, tvaroh 80 g, jahodový protein 16 g, voda 50 ml, banán 1 ks, kešu ořechy 15 g, vlašské ořechy 15 g, holandské kakao 1 lžíce, voda trochu

Příprava

Můj pokus o raw dezert, aneb proč si v lednu nepochutnat na něčem studeném (smích).

Při příravě tohoto dezertu postupujeme v nekolika krocích dle vrstev.

Při přípravě první vrsty dáme všechny suroviny do mixéru a rozmixujeme. Směs vlijeme do formy, vyložené pečicím papírem, a dáme na 10 minut do mrazáku.

Suroviny na druhou vrstvu opět rozmixujeme, nalijeme na první vrstvu a dáme znovu na 10 minut zmrazit.

Poslední vrstvu rovněž rozmixujeme a vlijeme do jahodové části, která ještě není zcela ztuhlá. Poté můžeme posypat oříšky, holandským kakaem a dáme zmrazit, nejlépe přes noc.

2016-01-26 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI