Panna cotta s ovocem zpět

Ingredience:
vyzrálé plody kaki650 g (3 ks)vyzrálé banány450 g (3 ks)33% smetana ke šlahání210 g
sypká želatina na vaječnou tlačenku20 grozpustné kakao (nemusí být)3 lžícešlehačka dle chuti
toping s příchutí čokolády dle chutiovoce dle chuti
vyzrálé plody kaki 650 g (3 ks), vyzrálé banány 450 g (3 ks), 33% smetana ke šlahání 210 g, sypká želatina na vaječnou tlačenku 20 g, rozpustné kakao (nemusí být) 3 lžíce, šlehačka dle chuti, toping s příchutí čokolády dle chuti, ovoce dle chuti

Příprava

Rádi mlsáte, ale neradi pečete? Netrapte se a připravte rychlou smetanovou dobrotu.

Smetanu zahřejeme. Do teplé smetany (na udržení prstu) vmícháme kakao, nasypeme želatinu, promícháme a necháme 10 minut nabobtnat.

Do hlubší mísy nakrájíme oloupané kaki a banány a ponorným mixérem je rozmixujeme na kaši.

Do rozmixovaného ovoce přidáme smetanu s želatinou a vše ještě jednou důkladně rozmixujeme.

Poté nalijeme do vhodných formiček a necháme v lednici 4 - 6 hodin ztuhnout. Můžeme nechat i přes noc.

2017-01-19 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI