Pistáciový dortík zpět

Korpus:
ovesné vločky100 gkukuřičná mouka30 gvoda100 ml
vaječné bílky2 kskakao2 lžíceMyprotein kapičky (jako sladidlo)12 kapek
oříšky dle chuti
Krém:
kvalitní pistáciový puding1 balíčekmléko350 mltvaroh1 lžíce
Myprotein kapičky (jako sladidlo)12 kapek
ovesné vločky 100 g, kukuřičná mouka 30 g, voda 100 ml, vaječné bílky 2 ks, kakao 2 lžíce, Myprotein kapičky (jako sladidlo) 12 kapek, oříšky dle chuti, kvalitní pistáciový puding 1 balíček, mléko 350 ml, tvaroh 1 lžíce, Myprotein kapičky (jako sladidlo) 12 kapek

Příprava

Něco tak dobrého jsem hooodně dlouho nejedla. Aneb, jak oslavit úspěšné zkoušky, než dobrým nekalorickým dezertem.

Korpus:
Vše z ingrediencí na korpus smícháme v míse a směsí poklademe formu - rovnoměrně dole i do stran. Dáme na cca 5 - 10min péct do trouby při teplotě 170 stupňů - tento korpus můžeme lehce posypat nakrájenými vlašskými oříšky (nebo nejlépe pistáciemi) a necháme chvilku odležet, mezitím připravíme krém.

Krém:
Puding připravíme podle návodu (jen méně tekutiny = 350ml) a přidáme zbylé ingredience. Tuto směs vlijeme na předem připravený korpus s oříšky a necháme vychladit - nejlépe do druhého dne. A hurááá můžeme podávat.

Přeji dobrou chuť!

2016-01-22 Dezerty

Poznámka

Co to je sladidlo "myprotein"? Příchutě Myprotein jsou ideálním doplňkem k proteinovým práškům bez příchutě. Dodají sladkou chuť a vůni vašim proteinovým koktejlům bez kalorií! A nejen to. Můžete je přidávat do jogurtů, dezertů, do těst na pečení a všude tam, kde chcete dosáhnout sladké chuti a zároveň nehřešit v dietě. Vy však můžete přidat dámy agáve, ded anebo jakékoliv zdravější sladidlo dle chuti.

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostoslava
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI