Rebarborový koláč zpět

Ingredience:
polohrubá mouka300 gmoučkový cukr100 gmáslo125 g
vejce1 ksvanilkový cukr1 kskypřící prášek1/2 sáčku
Pudink:
mléko0,5 lvanilkový pudink1 kscukr1-2 lžíce
čerstvá rebarbora4-5 ks
polohrubá mouka 300 g, moučkový cukr 100 g, máslo 125 g, vejce 1 ks, vanilkový cukr 1 ks, kypřící prášek 1/2 sáčku, mléko 0,5 l, vanilkový pudink 1 ks, cukr 1-2 lžíce, čerstvá rebarbora 4-5 ks

Příprava

Tento koláč peču už několik let, proto se o něj  podělím i s vámi. Věřte, že dlouho na stole nezůstane bez povšimnutí.

Napřed si uvařím vanilkový pudink.
Rebarboru si oloupu a nakrájím na kostičky.
Poté z ingrediencí na těsto vypracuji rukama drobenku.
3/4 drobenky nanesu na připravený, máslem vymazaný pekáček.
Na drobenku nanesu po lžících pudink, poházím nakrájenou rebarborou a rovnoměrně zasypu zbytkem rozdroleného těsta.


Peču asi 40 minut na 180 °C do nazlátlé barvy.

2015-05-18 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladěti
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
děti
Druh přípravypečení
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI