Rodinný koláč zpět

Ingredience:
špaldová mouka200 gkokos50 gslunečnicová semínka (nasekané ořechy)100 g
máslo pokojové teploty150 gtřtinový cukr dle chutikůra z bio citronu dle chuti
skořice špetka
Zdobení:
tučný tvaroh250 gtřtinový cukr dle chutimléko50 ml
jahody, hrušky, jablka dle chuti
špaldová mouka 200 g, kokos 50 g, slunečnicová semínka (nasekané ořechy) 100 g, máslo pokojové teploty 150 g, třtinový cukr dle chuti, kůra z bio citronu dle chuti, skořice špetka, tučný tvaroh 250 g, třtinový cukr dle chuti, mléko 50 ml, jahody, hrušky, jablka dle chuti

Příprava

Tento koláč miluji a dělám jej vždy o víkendu, když má na návštěvu přijít rodina. Byt voní máslem a vytvoří vždy tu pravou pohodu. Navíc je velmi rychlý. Můžu se po něm teď utlouct, asi to kojení (smích).

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Ingredience na těsto zpracujeme a 2/3 těsta natlačíme do formy vyložené pečícím papírem.

Potřeme tvarohem, který jsme metličkou vyšlehali s mlékem a cukrem.

Poházíme ovocem a zasypeme zbytkem těsta. 

Dáme do trouby a pečeme cca 35 minut dozlatova.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ


2018-05-09 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI