Šmakoun Raffaello zpět

Ingredience:
kokosový krém Šmakoun80 gstrouhaný kokos20 gmleté mandle30 g
raw bio kokosový olej1 lžícestrouhaný kokos na obaleníkokosový olej na namočení
kokosový krém Šmakoun 80 g, strouhaný kokos 20 g, mleté mandle 30 g, raw bio kokosový olej 1 lžíce, strouhaný kokos na obalení, kokosový olej na namočení

Příprava

Dnes mě přepadla strašná mlsná a nemohla jsem si pomoct. Na domácí verzi Raffaella už pomýšlím delší dobu. Docela se mi to i hodilo, vymýšlím a ladím vánoční cukroví a tato verze u nás určitě nebude chybět. Zdravá, výživná alternativa, která chutná báječně. Tak honem na ně.

Strašně snadno, rychle a jednoduše, otevřeme kokosový krém od Šmakouna, přendáme do misky, přidáme mleté mandle, rozpuštěný kokosový olej, strouhaný kokos, vše důkladně propracujeme. Uděláme kuličky, které lehce namočím do kokosového oleje a obalíme v kokosu.
Klademe na tác s pečícím papírem a dáme vychladit do lednice.

Pokud máte rádi čokoládu, klidně si kuličky namočte do rozehřáté vysokoprocentní čokolády a nechte je v lednici zatuhnout.

Stejně jsem nevydržela a jednu hned ochutnala.
Přeji příjemné mlsání.

2016-11-04 Dezerty

Autor:

Počet porcí
9
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostvánoce
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI