Snídaňové muffiny z ovesných vloček se skořicí a medem a borůvokovo-jahodovým jogurtovým nápojem zpět

Muffiny:
jemné ovesné vločky1 šálekmléko1 šálekvejce1 ks
skořice1 lžičkamed1 lžíce
Jogurtový nápoj:
borůvky hrstjahody5 ksbílý jogurt1 velký kelímek
jemné ovesné vločky 1 šálek, mléko 1 šálek, vejce 1 ks, skořice 1 lžička, med 1 lžíce, borůvky hrst, jahody 5 ks, bílý jogurt 1 velký kelímek

Příprava

Snídaně patří k mým nejoblíbenějším částem celého dne, proto se snažím ji nikterak nešidit a vymýšlet nové recepty. 

Ze všech surovin vypravujeme tekuté těsto, které následně lijeme do formy na muffiny. Muffiny pečeme asi 30 min na 180 stupňů. Jogurtový nápoj připravíme jednoduše umixováním ovoce spolu s jogurtem.
Pozn. Nečekejte hladké těsto, díky ovesným vločkám mají podobnou strukturu jako mugcake.

2016-02-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
9
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI