Tofucheescake zpět

Korpus:
jemné ovesné vločky100 gdatle100 gkešu ořechy50 g
lněná semínka50 g
Náplň:
agar10 gtofu natural200 grýžové mléko600 ml
rýžová smetana200 mlvanilkový extrakt1 lžíceagávový sirup dle chuti
jemné ovesné vločky 100 g, datle 100 g, kešu ořechy 50 g, lněná semínka 50 g, agar 10 g, tofu natural 200 g, rýžové mléko 600 ml, rýžová smetana 200 ml, vanilkový extrakt 1 lžíce, agávový sirup dle chuti

Příprava

Veganská alternativa, jedna z mnoha... Tofu tam téměř nepoznáte a s čerstvým ovocem je dobrý. Náplň má konzistenci pudinku.

Suroviny na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy. Tofu nastrouháme a s ostatním na náplň také rozmixujeme. Přelijeme do rendlíku a převařím. Nalijeme na korpus a necháme ztuhnout. Servírujeme s čerstvým ovocem.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2017-09-12 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI