Tříbarevný lesní řez zpět

Růžová placka:
jahody100 gvejce3 kstučný tvaroh100 g
mandlová mouka50 gxylitol dle chuti
Tmavá placka:
kakao2 lžícevejce3 ksžervé100 g
xylitol dle chutirum dle chuti
Krém:
tučný tvaroh250 glesní ovoce100 gxylitol dle chuti
Bílá vrstva:
mascarpone250 gtvaroh150 g
Na ozdobení:
ovoce dle chuti
jahody 100 g, vejce 3 ks, tučný tvaroh 100 g, mandlová mouka 50 g, xylitol dle chuti, kakao 2 lžíce, vejce 3 ks, žervé 100 g, xylitol dle chuti, rum dle chuti, tučný tvaroh 250 g, lesní ovoce 100 g, xylitol dle chuti, mascarpone 250 g, tvaroh 150 g, ovoce dle chuti

Příprava

Vypadá to, že by to mohlo být náročné na přípravu, ale opak je pravdou.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Všechny bílky vyšleháme. 

V druhé míse smícháme žloutky, sladidlo, žervé a tvaroh. 

Rozdělíme na polovinu a do jedné přidáme kakao a rum a do druhé rozemleté jahody a mandlovou mouku. Rozetřeme na pečící papíry a pečeme cca 20 minut. 

Necháme vychladnout. 

Připravíme si krémy. Ovoce rozmixujeme a přidáme do tvarohu. Můžeme dle chuti dosladit. 

Na růžovou placku natřeme krém s lesním ovocem, dáme čokoládovou placku, potřeme bílým krémem a dozdobíme ovocem a necháme nejlépe do druhého dne uležet.

2018-05-04 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI