Tvarožka s ananasem zpět

Ingredience:
jedlá soda1 lžičkahladká mouka2 hrnečkySkořicový cukr1 balíček
třtinový cukr1 hrnekvejce2 kskakao2 lžíce
Caro káva1 lžíceananas1 malá plechovkabrusinkový džem dle potřeby
Náplň:
měkký tvaroh2 balenícitronová kůra dle chutivanilkový pudink Dr. Oetker1 balíček
cukr (vanilkový) dle chutivejce1 kskefír (nebo mléko) dle potřeby na zředění
moučkový cukr na posypáníbrusinky dle potřeby
jedlá soda 1 lžička, hladká mouka 2 hrnečky, Skořicový cukr 1 balíček, třtinový cukr 1 hrnek, vejce 2 ks, kakao 2 lžíce, Caro káva 1 lžíce, ananas 1 malá plechovka, brusinkový džem dle potřeby, měkký tvaroh 2 balení, citronová kůra dle chuti, vanilkový pudink Dr. Oetker 1 balíček, cukr (vanilkový) dle chuti, vejce 1 ks, kefír (nebo mléko) dle potřeby na zředění, moučkový cukr na posypání, brusinky dle potřeby

Příprava

Tenhle jednoduchý recept se vám určitě vryje pod kůži. Je chutný, rychlý a ještě dobře vypadá. Nejlepší trojkombinace, kterou si kuchařka může přát.

Všechny suroviny na korpus zamícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Ananas – kostičky, dáme okapat a poklademe je nepravidelně na těsto. Džem po lžičkách dáme mezi kostky ananasu. Tvarohy a další ingredience na náplň zamícháme a potřeme na povrch těsta. Uhladíme a dáme péci do rozehřáté trouby na 180 stupňů po dobu cca 40 minut. 

2015-03-12 Dezerty

Poznámka

Těsto můžeme také rozdělit na poloviny, potřít nejdříve jednu vrstvu těsta tvarohem a pak po tvarohové náplni můžeme potřít nádivku také druhou polovinou těsta.

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI