Zákusek pro princezny zpět

Korpus základ 1. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)500 gmléko (rostlinné)150 mlprotein (nemusí být)50 g
kukuřičná mouka50 gvejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Korpus základ 2. vrstva:
tvaroh250 gmaliny100 gprotein50 g
vejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Ozdoba:
domácí malinová zavařenina dle chutitvaroh (bez laktózy)250 gproteinový pudink dle chuti
Šmakoun krém pomerančový + 150g tvarohu1 balení
tvaroh (bez laktózy) 500 g, mléko (rostlinné) 150 ml, protein (nemusí být) 50 g, kukuřičná mouka 50 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, tvaroh 250 g, maliny 100 g, protein 50 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, domácí malinová zavařenina dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, proteinový pudink dle chuti, Šmakoun krém pomerančový + 150g tvarohu 1 balení

Příprava

Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.

Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.

Pečeme cca 45 minut.

Vyšleháme si krémy.

Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.

2017-05-09 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI