Zapečené ovesené vločky s meruňkami, banánem, jablky, kakaem a meruňkovým Šmakounem zpět

Ingredience:
ovesné vločky122 gamarantové vločky (nemusí být)15 gkakaový prášek Troubelice10 g
meruňky6 kskokosový cukr1 lžícebanány2 ks
malá jablka2 ksmeruňkový Šmakoun100 gČeské Ghíčko Bio2 lžičky
strouhaná čokoláda Vivani hot chocolate vegan dle chuti
ovesné vločky 122 g, amarantové vločky (nemusí být) 15 g, kakaový prášek Troubelice 10 g, meruňky 6 ks, kokosový cukr 1 lžíce, banány 2 ks, malá jablka 2 ks, meruňkový Šmakoun 100 g, České Ghíčko Bio 2 lžičky, strouhaná čokoláda Vivani hot chocolate vegan dle chuti

Příprava

Už mě unavovaly stále se opakující snídaně, rozhodla jsem se začít myslet také trošku na sebe. Snídaně je základ dne, rozhodně by měla být výživná a plná energie. To vše tato snídaně splňuje. Snadno, rychle, hravě zdravě na vlně chuti, jdeme na to.

Do zapékací mísy nasypeme ovesné vločky, amarantové vločky (nemusí být, ne každému chutnají, jsou výrazné), kakaový prášek, kokosový cukr, zamícháme. Přidáme najemno nastrouhaného meruňkového Šmakouna, nahrubo nastrouhaná jablka, Ghí, opět promísíme. Oloupeme si banány, které pokrájíme na tenká kolečka, přidáme do zapékací mísy, opět zamícháme a na vrch dáme půlky meruněk. Připravenou směs vloček s kakaem a ovocem vložíme do rozehřáté trouby, pečeme na 200°C 15-20 minut, necháme zavonět. Po vyndání posypeme nastrouhanou čokoládou. Já jsem si vše upekla večer a ráno posnídala.

Přeji krásný den a dobrou chuť.

2016-09-08 Dezerty

Poznámka

Použila jsem formu o průměru 27 cm a o výšce 4 cm.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI