Argentinské kuřecí prsíčko zpět

Ingredience:
kuřecí prso1 ksčerstvé žampiony6 kssmetana1 kelímek
koření Argentina špetkačerstvě mletý pepř špetkasádlo kousek
olej trochuvětší brambora2 ks
kuřecí prso 1 ks, čerstvé žampiony 6 ks, smetana 1 kelímek, koření Argentina špetka, čerstvě mletý pepř špetka, sádlo kousek, olej trochu, větší brambora 2 ks

Příprava

Smetanová omáčka s žampiony dodá jídlu ještě větší "grády".

Nerozklepané prsíčko natřeme olejem, posypeme kořením Argentina, a necháme uležet.
Prso vložíme na rozehřátou pánev na 3 minuty z každé strany a poté vložíme do rozehřáté trouby na 180 stupňů na 8 min.
Mezitím do pánve přidáme trošku sádla, na kterém opečeme čtvrtky žampionů, které ke konci zalijeme smetanou, opepříme, osolíme a necháme odvařit.

Brambory očistíme a vaříme ve slupce 25 minut. Poté nakrájíme na úhledná kolečka a vložíme do rozpáleného oleje nebo do fritézy na 5 minut.

2014-03-28 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI