Milan Šesták

Milan Šesták zpět

jméno a příjmení Milan Šesták
znamení lev
motto Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...
koníčky rodina, posezení s přáteli u grilu a dobérho jídla a pití, RC modely, fotografování, vaření, hudba
sny a cíle Nikdy nezklamat sám sebe. Setkání se známou osobností v oblasti gastronomie.

Jmenuji se Milan a jsem vyučený strojní zámečník. Jsem prostě klasik a pohodář, kterého nerozhodí malichernosti, hloupost a kritika lidí. Neřeším nepodstatné věci. Beru život s nadhledem a snažím se každý den užívat, jako kdyby to byl ten poslední. Jinak jsem obyčejnej chlap, který si na nic nehraje, je oporou své rodině i blízkým. Mám rád smysl pro humor a nikdy nezkazím žádnou legraci. Miluju posezení s přáteli a přípravu dobrého jídla. Rád experimentuji, proto nacházím inspiraci též v mezinárodní kuchyni. Baví mě kombinovat různé suroviny, koření a chutě, nemám rád stereotyp, rád se nechám inspirovat známými kuchařskými esy, jako jsou Radek Kašpárek, Zdeněk Pohlreich, Gordon Ramsey a Jamie Oliver.

Záleží mi na stylingu a na rozložení jídla při jeho servírování.

Recepty kuchaře
Cop au vin - kohoutek na červeném víně

Cop au vin - kohoutek na červeném víně

Vyzkoušejte si klasiku francouzské kuchyně, která se nápaditě podobá receptu na hovězí po burgundsku. Což není náhodou! Tento recept pochází právě z oblasti Burgundska. Když se začtete v kuchařkách o oblastech, kde se hojně připravuje na víně bílém.

2.3.2015 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Selečí na česneku

Selečí na česneku

Selátko nemusí skončit jenom na tyči rožně, ale můžete si jej připravit i doma. Například kolínka vás mohou chuťově vystřelit až do nebes.

12.2.2015 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Telecí medailonky se šťouchanými bramborami

Telecí medailonky se šťouchanými bramborami

Máte rádi telecí? Zkuste připravit medailonky a věřte, že budete s jejich chutí spokojeni.

13.10.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Losos s holandskou omáčkou

Losos s holandskou omáčkou

Holandská omáčka skvěle vyzdvihne chuť lososa a vytvoří dokonalou kombinaci chutí....

13.10.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Hovězí steak ze svíčkové

Hovězí steak ze svíčkové

Jen málokdo by odolal šťavnatému hovězímu steaku....

13.10.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Kuřecí prsa s noky se smetanou a špenátem

Kuřecí prsa s noky se smetanou a špenátem

Tento recept je náš oblíbený, protože je chutný a rychlý, obzvláště když si noky koupíte.

1.10.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Hovězí steak sous vide

Hovězí steak sous vide

Maso připravené tímto způsobem je opravdu dobrota....

26.5.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Jehněčí kotletky sous vide a špenátové šťouchané brambory

Jehněčí kotletky sous vide a špenátové šťouchané brambory

Vyzkoušejte nový trend ve vaření! Vařte ve vakuu.

17.4.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Vepřové rolky se špenátem a knedlíkem

Vepřové rolky se špenátem a knedlíkem

Jako příloha se hodí domácí knedlík, ale můžete podávat i s bramboráčky.

11.4.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Kokosovo smetanový dezert

Kokosovo smetanový dezert

Kdo má rád smetanové dezety, musí určitě zkusit....

2.4.2014 Doba přípravy: 45 min více info
Kuřecí špíz piri piri

Kuřecí špíz piri piri

Koření piri piri zaznamenává velký boom v kuchařské komunitě facebooku. Tak si zkusím jeden recept i já.

31.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Kachní konfitované prsíčko

Kachní konfitované prsíčko

Několikahodinové dušení ve vlastní šťávě a tuku, to je to súprávné konfitování.

31.3.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Domácí vepřovka delicates

Domácí vepřovka delicates

Jestli někomu chutná kupovaná vepřová konzerva tak ať vyzkouší tenhle recept, teprve potom pozná, co je to delikatesa. 

31.3.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Nadívaná křepelka kuřecí fáší

Nadívaná křepelka kuřecí fáší

Chcete pohostit své hosty něčím netradičním? Připravte třeba tyto křepelky.

31.3.2014 Doba přípravy: 45 min více info
Kuřecí směs piri piri

Kuřecí směs piri piri

Kdo má rád ostřejší variantu jídel, určitě koření piri piri ocení....

31.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Boloňské kuře

Boloňské kuře

Kuře s těstovinami a doboru rajčatovou omáčkou nikdy nemohou vyjít z módy.

28.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Argentinské kuřecí prsíčko

Argentinské kuřecí prsíčko

Smetanová omáčka s žampiony dodá jídlu ještě větší "grády".

28.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Jehněčí kolínka na česneku

Jehněčí kolínka na česneku

Tento recept je úplně obyčejný, ale ze všech co znám je pro mě nejchutnější. Kolínka se dělají na víně na kořenové zelenině atd., ale tento recept je pro mě nej.

27.3.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Kachní prso na tymiánu s pečenou bramborou

Kachní prso na tymiánu s pečenou bramborou

Dokonale šťavnaté maso vonící po tymiánu.

27.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Hovězí steak a rösti

Hovězí steak a rösti

Kdo by odolal šťavnatému hovězímu steaku....

24.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Argentinská panenka,červená čočka a glazované cibulky

Argentinská panenka,červená čočka a glazované cibulky

Dokonalá souhra chutí....kterou ocení nenej milovníci dobrého masa.

24.3.2014 Doba přípravy: 30 min více info
Hovězí špalek v pomalém hrnci špikovaný slaninou na česneku

Hovězí špalek v pomalém hrnci špikovaný slaninou na česneku

Hovězí maso je díky pomalému vaření krásně měkké a šťavnaté....

24.3.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Vepřová panenka sous vide

Vepřová panenka sous vide

Už jste slyšeli o vaření ve vakuu? To je vaření v sáčcích za nepřítomnosti vzduchu ve vodní lázni nebo můžete použít speciální hrnce. Udržíte nejen vitamíny, tak i šťavnatost masa.

24.3.2014 Doba přípravy: více jak 90 min více info
Kuřecí játra na cibulce s jablíčky

Kuřecí játra na cibulce s jablíčky

Kdo má rád vnitřnosti, jistě nepohrdně tímto receptem.

24.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
Pikantní zapečené brambory s mletým masem

Pikantní zapečené brambory s mletým masem

Můžeme tomu říkat i bramborové lasagne.

24.3.2014 Doba přípravy: 90 min více info
Candát se šťouchačkama

Candát se šťouchačkama

Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!

24.3.2014 Doba přípravy: 20 min více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI