Kuřecí játra na cibulce s jablíčky zpět

Ingredience:
kuřecí játra200 gcibule1 ksjablko1 ks
sádlo kousekčerstvě mletý pepř špetkademi glas (nebo nějakou vepřovou či hovězí šťávu) dle potřeby
kuřecí játra 200 g, cibule 1 ks, jablko 1 ks, sádlo kousek, čerstvě mletý pepř špetka, demi glas (nebo nějakou vepřovou či hovězí šťávu) dle potřeby

Příprava

Kdo má rád vnitřnosti, jistě nepohrdně tímto receptem.

Játra vkládáme na rozpálenou pánev se sádlem kousek po kousku a 3 minuty s nimi nehýbeme, po jednom otočíme, osolíme, opepříme a necháme 2 minuty.
Přendáme do misky a do výpeku dáme nakrájenou cibuli na plátky,osmahneme,přidáme jablka a demi glas.
Játra vrátíme zpět na pánev a prohřejeme.
Jako příloha se hodí rýže i čerstvý chléb.

2014-03-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyrestování
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI