Hovězí steak sous vide zpět

Ingredience:
hovězí vysoký roštěnec nebo svíčková uleželá (stařená) dle potřebycelý pepř dle chutisůl špetka
máslo30 oříšky
hovězí vysoký roštěnec nebo svíčková uleželá (stařená) dle potřeby, celý pepř dle chuti, sůl špetka, máslo 30 oříšky

Příprava

Maso připravené tímto způsobem je opravdu dobrota....

Maso osušíme, osolíme, opepříme, vložíme s máslem do sáčku a zavákuujeme. Vaříme na 52 stupňů 4 hodiny.
Poté maso vyndáme, osušíme a opečeme na rozpálené pánvi cca půl minuty z každé strany

2014-05-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyostatní
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojostatní
Nákladyvyšší

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI