Pikantní zapečené brambory s mletým masem zpět

Ingredience:
brambory vařené ve slupce2 kgčesnek6 stroužkůcibule2 ks
mleté maso500 gtvrdý sýr250 gprotlak1 ks
rajče5 kskápie1 ksvývar2 dl
sojová omáčka4 lžícesůl dle potřebyčerstvě mletý pepř špetka
koření čubrica2 lžičkypórek kouseksádlo kousek
brambory vařené ve slupce 2 kg, česnek 6 stroužků, cibule 2 ks, mleté maso 500 g, tvrdý sýr 250 g, protlak 1 ks, rajče 5 ks, kápie 1 ks, vývar 2 dl, sojová omáčka 4 lžíce, sůl dle potřeby, čerstvě mletý pepř špetka, koření čubrica 2 lžičky, pórek kousek, sádlo kousek

Příprava

Můžeme tomu říkat i bramborové lasagne.

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli s česnekem, vložíme mleté maso a orestujeme. 
Přidáme protlak, koření, vývar, sojovou omáčku a necháme dusit do poloměkka.
Nakonec přidáme oloupaná nakrájená rajčata, nakrájený pórek a kapii a necháme trochu vyvařit.
Do formy dáme na dno plátky brambor, masovou směs a nastrouháme sýr.
Poté vše opakujeme.
Zapékáme v troubě na 180 stupňů tak hodinku.

2014-03-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy90 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI