Kuřecí špíz piri piri zpět

Ingredience:
kuřecí prso1 ksanglická slanina dle potřebykapie1 ks
cibule1 ksklobása1 kskoření piri piri špetka
kečup1 lžícesojová omáčka1 lžícešpejle2 ks
kuřecí prso 1 ks, anglická slanina dle potřeby, kapie 1 ks, cibule 1 ks, klobása 1 ks, koření piri piri špetka, kečup 1 lžíce, sojová omáčka 1 lžíce, špejle 2 ks

Příprava

Koření piri piri zaznamenává velký boom v kuchařské komunitě facebooku. Tak si zkusím jeden recept i já.

Prsíčka si nakrájíme na větší kostky asi 4x4 cm, klobásu na 6 kusů, taktéž cibuli a kapii.
Kousky masa si v misce posypeme kořením, zalijeme kečupem a sojovou omáčkou. Vše promícháme, zabalíme do slaniny a napícháme na špejle.
Grilujeme v troubě na 19O stupňů ve spodní polovině asi 25 - 30 minut.

2014-03-31 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI